Som indretningsentusiast kan det være en sand gave, når man opdager nye hjemmesider til boliginspiration. Der findes mange boligblogs rundt omkring på nettet, men nogle er specialiserede i at pege sine læsere i retning af de bedste priser på møbler af den højeste kvalitet, som selvfølgelig også følger de mest moderne trends. Netop den slags tips kan man finde på siden interiorinfo.dk, som – præcis som navnet antyder – er spækket med informationer omkring det nyeste inden for boliginteriør. Både specifikke møbler samt fabrikanters hele kollektioner anbefales af skribenterne, så der er nok af gode råd at læse sig igennem, hvis man er på udkig efter noget nyt til hjemmet. 

Eksempelvis kan man læse tonsvis af anbefalinger af de lækre Nordal møbler, som ikke uden grund er et eksklusivt og efterspurgt mærke. Nordal fremstiller deres kollektioner i en ånd af robust vintage, krydret med de nyeste tendenser. Eksempelvis kan man for tiden finde stole betrukket med fløjl, hvilket er på mode netop nu. Dog kan der også købes de evige Nordal-favoritter, såsom vitrineskabe og borde fremstillet af smukt forarbejdet træ i varierende nuancer; unikke og sjove sofaer og stole, som emmer af både luksus, komfort og en smule vintage-romance; og bakkeborde, barstole og lamper i et industri-præget og råt look. Alt sammen er afspejlinger af mere eller mindre nutidige nordiske tendenser – dog krydret med lidt østlige tendenser og farvepaletter – og alt sammen passer det godt ind i hjemmet hos de, der heller end gerne skiller sig ud på deres ubeklageligt gode smag i møbler. 

Udover Nordal-møbler kan man også læse om andre mærker, som følger de nyeste trends og tendenser inden for møbeldesign. Alle anbefalede produkter er af højeste kvalitet, fremstillet af materialer med en lang levetid og et smukt udseende. Æstetikken er i top, og møblernes udtryk balancerer ofte mellem det rustikke og det mere romantiske.

Uanset, hvilket møbel man forelsker sig på siden, vil man kunne få hjælp til at finde en forhandler, hvor kundeservicen er i top på alle tænkelige punkter. For bloggerne bag siden er det vigtigt at videreformidle egne positive oplevelser, og har de derfor oplevet eksempelvis gode garantiaftaler, gratis fragt, og hurtig og dækkende svar på spørgsmål vedrørende produkterne, er det disse forhandlere, der anbefales til læserne. De smukke møbler, hvad end der er tale om Nordal-produkter eller andet, kan endda fås til overkommelige priser på disse webshops. Der er altså ikke altid lige langt fra møbeldrøm til -virkelighed, hvis man ved, hvor man skal lede.