På mange kontorer har de problemer med, at der bliver for meget larm, fordi der sidder for mange mennesker samlet på for lidt plads. Folk taler i telefon, taler med hinanden, klaprer med tastaturet eller sidder og hoster. Det er alt sammen noget, der kan være meget forstyrrende. Det kan derfor være svært at koncentrere sig og ikke mindst at få arbejdet ordentligt og effektivt. Det kan derfor være en god ide at prøve at dæmpe støjen mest muligt. Det kan I for eksempel gøre ved at investere i lyddæmpende billeder. 

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan bruge lyddæmpende billeder i indretningen af kontoret, kan du læse mere på bloggen dk-fotopålærred.dk. Det er en stor blog om billleder til både hjemmet og kontoret. Det er derfor et godt sted at få masser af inspiration. Bloggen handler blandt andet om lærreder fra firmaet sumopix.dk. De har stor erfaring med at printe lyddæmpende billeder. 

Bloggen bliver både skrevet af brugere og af professionelle skribenter. Det giver dig et godt overblik over de forskellige aspekter i forbindelse med at bestille lyddæmpende billeder. Brugerne vil typisk have fokus på en ting, mens skribenterne vil have fokus på en anden. Det gør, at I kommer hele vejen rundt om emnet.

Brugerne vil ofte beskrive de tanker, de gjorde sig i forhold til valg af motiv. Når det er et billede, der skal hænge på kontoret, skal det helst være et neutralt motiv, som alle kan holde ud at se på. Derudover har de også fokus på, hvor nemt eller svært, det var at bestille lærrederne hjem, og hvor hurtigt de fik dem leveret. Det er typisk nogle meget lavpraktiske tekster, hvor du kan læse om overvejelser, og hvad de så konkret valgte. 

Skribenterne har ofte et mere overordnet fokus. Det kan for eksempel være at beskrive de forskellige valgmuligheder, du har, når du skal bestille lyddæmpende billeder. Det er både i forhold til motiv og størrelse. Du kan nemlig både vælge at bruge et af dine egne billeder, eller du kan bruge et fra en database. Det er helt op til dig, hvad du gerne vil. Du kan også vælge mange forskellige størrelser af lærreder. Her vil skribenterne også prøve at beskrive for dig, hvilken størrelse af lærreder der passer til hvilke typer af kontorer. 

Du får derfor en masse forskellig information, som du så kan tænke over i forhold til, hvad der er din virksomheds egne behov.