Vi skulle holde vores kobberbryllup. Som de fleste andre i den kolde og mørke tid, sådan er det, når man er blevet gift om sommeren. Vi havde nogle rigtig gode lokaler, vi kunne låne, og der var alt det nødvendige. Det eneste, vi skulle sørge for, var, at invitere alle gæsterne og sikre, de alle kunne få noget at spise.

At kunne komme og gå

Vi valgte at holde det, så folk kunne dukke op lidt, når det havde lyst og tage hjem igen på samme måde. Det eneste, der skulle ligge fast, var, at spisningen skulle være kl. 18:00. Det gjorde det lettere at bestille maden, og alle viste, hvornår de kunne få en bid eller to. Derfor skulle vi finde et firma, der kunne levere maden til tiden, og vi ville samtidig gerne have noget godt at spise.

Det mener jeg ikke er urimelige krav på nogen måde, men jeg havde svært ved at finde firmaer, der kunne begge dele. Jeg kiggede derfor på anmeldelser af cateringfirmaer, for glade menneskers bedømmelser måtte være det, der skulle gøre udfaldet for mig. Det var også derfor, vi valgte, at de  skulle være http://ebuffet.dk/, der skulle levere.

Præcist, varmt og lækkert

Maden kom præcist til det aftalte tidspunkt. Allerede der var jeg glad. Man kan jo ikke lade være med at gå og trippe bare en lille smule. Desuden var det rigeligt varmt. Der var tale om varm mad, ikke lun mad. Men duften, åh den duft, tænder løb bare i vand. Ikke kun hos mig, men hos alle de andre også. Smagen levede helt op til duften, så endnu et hak der.

Alt i alt var det hele bare perfekt. Der blev spist på livet løs, og der var flere, der skulle have både to og tre gange af maden, som for mig igen viste, hvor god den var.