Mellem vores to stuer er der en stor karm, og det er tydeligt, at der tidligere har siddet døre. De er fjernet, måske for at give mere luft og plads, men jeg vil faktisk gerne have døre i. Når det er koldt om vinteren, eller når vi ikke lige bruger spisestuen, så er det rart at kunne lukke af, og det må gerne være lidt elegant. Det er en tanke, jeg har leget med længe, jeg skal bare finde dørene, som skal åbne ind mod spisestuen.

Hvide med mange små ruder

Som de fleste andre er vores døre og karme malet hvide i hele huset, så det skal de nye døre også være. Det er heldigvis en standard, og hvide døre er der mange af derude. Men dem, jeg vil have, skal have ruder i og gerne mange af dem. Selv med døre skal der være et godt lys i begge rum, og jeg vil gerne kunne kigge ind og ud.

Desuden foretrækker jeg massive døre. Det er de andre, vi har i huset, og det er altså en helt anden kvalitet, der bare holder. De er også pænere, og de nye skal passe til.

Kvalitet og service online

Jeg brugte noget tid på at kigge på døre på nettet. Der var mange flotte og spændende døre, og jeg fik kogt dem jeg bedst kunne lide nd til nogle ganske få. Efter at have kigget og læst var jeg dog ikke længere i tvivl, og jeg kontaktede et firma med mine uddybende spørgsmål om franske døre.

Det vidste sig, at her kunne de døre, jeg godt kunne lide, åbne lige den vej, jeg foretrak. En rigtig god løsning, der ville passe til mine planer. Som blev realiseret efter kun to dage, hvor min nye dør ankom. Det havde jeg ikke troet, men imponeret, det er jeg over alt ved dette firma.