50 år, så længe har min kone holdt mig ud, og det skal hun da belønnes for. En tapperhedsmedalje er ikke nok, så jeg har fundet en masse ting i guld, som hun selvfølgelig skal have.

Også et ur skal der til

Jeg havde styr på ringen i guld, øreringene i guld, halskæde og armbånd i guld, så nu manglede jeg bare et ur, som var i guld eller guldfarve, men den var sværere. Jeg ved, hun godt kan lide Festina ure, for hun fik for år tilbage et Festina ur af mig, men at finde et, som er i guld eller guldfarve, er ikke så let.

Jeg havde ledt højt og lavt, men først da min ældre knægt kom og sagde, han vidste, hvor jeg skulle handle, kom der skred i sagen. Han havde for nyligt købt et ur til sin kone, og han havde set mindst et ur derinde, som var i guldfarve.

Jeg fik hjemmesiden af ham og ganske rigtigt, så var der flere ure, som var i ren guldfarve, og jeg var så heldig, at flere af dem var Festina ure.

Hurtig bestilling, hurtig levering

Jeg skyndte mig at bestille det, og så var der kun tilbage at vente og håbe på, det kom frem i tide, for jeg skulle bruge det 3 uger efter. Jeg blev dog noget overrasket, da det allerede efter en uge blev leveret og alle beviser og garantibevis var med, det havde jeg slet ikke undersøgt, om de ville være.

Jeg er meget benovet over, hvor godt alt fungerer, når du bestiller et ur, alt kører som på skinner, og der er priser, som er lavere end forventet. Den service, som de yder, er fortræffelig, og det er noget som mange kan lære noget af, så når knægten til næste år bliver 50, så ved jeg godt hvad han skal have, nemlig det ur, som han har savlet over de sidste mange år, men aldrig haft råd til.