For mig er en te god, hvis der er tale om rigtig te. Den skal være grøn eller sort, den skal brygges rigtigt, og så må den helst være fra Kina. Det er den slags, jeg bedst kan lide, og nu hvor der er kommet økologiske alternativer, så er det dem, jeg vælger hver gang. Jeg kan lige så godt være den fornuftige forbruger samtidig, og jeg kan smage en stor forskel.

Der er også fokus på kvalitet med økologisk te

Det, der gør denne te til noget ekstra, er, at der er kælet for det hele. Det er planter, der er behandlet med respekt, og det giver en mere unik og ægte smag. Desuden kan jeg godt lide, at der også tænkes på de bønder, der dyrker teen. At de kan få en bedre løn og større udbytte kan sikre deres hverdag og deres familier, og den del vil jeg rigtig gerne støtte.

Derfor er det vigtigt, at jeg er sikker på, at det er økologisk, og at der er den respekt for både bønderne og naturen. Det kræver meget af dem, der importerer teen til Danmark, for det er dem, der sikrer dette og dermed mig som forbruger i sidste ende.

Vendte mig mod tehuse

Jeg vil helst alliere mig med dem, der ved noget om en bestemt vare. Det gælder også te, og derfor køber jeg altid økologisk te det samme sted. Jeg får altid den samme gode kvalitet, der er gode priser, og så tror jeg, at de, om muligt, elsker te højere end jeg.

Jeg får altid høj kvalitet, og der er ingen grund til at skifte et koncept ud, der virker. Så længe de leverer så hurtigt oveni, så længe er jeg mere end tilfreds, og de har aldrig skuffet mig på nogen måde med deres varer eller deres service.