For mig er det at holde ferie at få læst en masse bøger. Vi vælger altid et eller andet resort i et land, hvor der er varmt og masser af sol. Ungerne kan lege i poolen hele dagen, de kan hygge og spise is, og jeg kan placere mig i en liggestol og bare læse bøger og blive solbrændt. Det er så afslappende, maden bliver serveret, og tiden er vores egen. Men bøger fylder og vejer, så jeg har anskaffet mig en kindle i stedet.

Alle bøger samlet et sted

Det er en e-bogslæser. Den kan rumme et større bibliotek, og så vejer den ikke alverden. Lyset kan indstilles, så jeg kan ligge med solbriller på og stadig kunne læse alle krimierne uden problemer. Det er gys fra norden under sydens sol, og jeg nyder hver en linje. Jeg har samlet mine bøger fra en side. Det er lettere, når jeg skal have nyt, men det er samtidig der, hvor jeg har fundet det perfekte udvalg af sug i maven og gys.

Priserne klager jeg heller ikke over, og desuden kommer alle nye bøger som e-bøger og der kommer også flere og flere af de klassiske. Det er genialt, for jeg løber aldrig tør for bøger at læse, og så holder den batteriet godt. Jeg skal bare lade den ind imellem, men en lader tager man alligevel med, når man rejser, så det er ikke noget problem.

Den er praktisk og smart

Er du også den type, der nyder at læse bøger på ferien, så få på en kindle. Du vil ikke fortryde det, og din skepsis forsvinder som dug for solen. Den er næsten som en rigtig bog, men faktisk er den bedre. Fyld den med krimier eller det,du foretrækker, og du har altid bøger ved hånden, du kan læse alle steder. Ferie eller hjemme.