Jeg troede ikke, der var nogen, som ville bryde ind i min gamle garage, men det var der åbenbart. Irriterende, men der er ikke noget at gøre ved det, og det, som er mest irriterende, er, at de er løbet med alt mit værktøj, og at de også har taget det værktøj, som jeg har arvet fra min far og bedstefar.

Nye låse skal der til

Men jeg skulle nu ud og finde nye låse til dørene både den store garagedør og den lille, som var bagest, når du gik ind i garagen.

Jeg snakkede med flere, som gerne ville levere og installere nye låse for mig, men der var nogle meget dyre låse, som de ville installere, eller sagt på en anden måde, de var for dyre til en pensionist.

Jeg bad mit barnebarn om at komme og give mig en hånd og lede på internettet efter hvad, jeg skulle bruge, og ja selvfølgelig tog det hende 10 minutter, og så havde hun fundet lige det, som jeg skulle brug og til en pris, hvor jeg selv kunne være med. Det er jo fagre nye verden.

Jeg fik mit barnebarn til at hjælpe mig med at bestille hos http://thoms-laase.dk/, og til min store overraskelse, så var prisen noget lavere, end jeg havde forventet, og de leverede hurtigt det, som jeg havde bestilt, og så skulle låsene bare installeres.

Kvalitet i særklasse

Det er imponerende, at de kan sælge og levere de samme kvalitetslåse til en pris, som er så meget lavere, end byens andre låsesmede. Jeg klager ikke, og jeg nyder, at internettet er kommet til som en ekstra handelsstation til dem af os, som ikke har så mange penge at smide rundt med til hverdag. 

Når jeg skal have skiftet låsene på terrassedørene til næste år, så ved jeg i hvert fald godt, hvor jeg skal købe dem.