Det er vigtigt at få sin frokost og at holde den pause, der skal til, men det er lige så vigtigt at spise noget sundt. Derfor er der nu dessert til alle hver eneste dag i form af et stykke frugt. Hvis man vil, må man dog gerne snyde og spise det enten tidligere eller senere. Jeg kan i hvert fald se, at frugten får ben at gå på, og det er tydeligt, at medarbejderne er glade for, at vi har en frugtordning her på arbejdet.

Det kan svare sig

Mange vil sikkert mene, det er lettere bare at købe frugten selv og så tage den med på arbejde. Men det kræver, jeg skal bruge min fritid på det med meget jævne mellemrum, og det kræver også, at det supermarked, jeg vælger at handle i, har lige det, jeg vil have. Det skal også være modent, for grønne bananer er ikke lige et hit hos nogen.

Og hvad, hvis jeg bliver syg, eller jeg holder ferie, så skal det overlades til en anden. Det er generelt for meget besvær, især når man kan få frisk, lækker og billig frugt leveret fra http://www.frugtcompagniet.dk/. Det bliver nemlig leveret til døren på den måde, og så slipper vi for al besværet.

Smagen er i top, og det samme er kvaliteten

Jeg er også selv begyndt at glæde mig til min daglige frugt. Jeg vælger altid noget forskelligt i forhold til dagen før, så jeg får et varieret udvalg i løbet af ugen. Det er bare min præference, mens andre har en anden. Der er dog altid så rigeligt at vælge mellem i vores pakke, så der er noget til alle typer af frugtelskere, og det er endnu en af de rigtig mange ting, jeg sætter stor pris på med denne ordning, som for længst er blevet permanent.