Der har æret en del indbrud der, hvor min mor bor. Hun føler sig nu ikke utryg, men når jeg kigger på hendes døre og låse, så tænker jeg, at det må være ret nemt at komme ind. Ved hoveddøren skal man slå en rude ind så kan man selv lukke op. Det synes jeg ikke er en god løsning, så jeg foreslog, at hun fik nogle nye låse, bare så vi var på den sikre side. Efter lidt tid fik jeg hende heldigvis overbevist, mod at jeg sørgede for alt det praktiske. Hvilket jeg selvfølgelig gerne ville.

Jeg fandt hurtig en kompetent låsesmed

Låsesmede er en af de fag, man finder lokalt. Jeg ville ikke give mig i kast med selv at skifte låsene, så jeg skulle have en ud. Jeg valgte http://thoms-laase.dk/, for de vidste lige hvilken type af lås, der skulle bruges, uden vi ville behøve at sætte noget for ruden eller skifte hele døren. Nemlig en lås, der åbnes med nøglen indenfor også. Så er det bare at tage den ud, og en knust rude fører derfor ingen vegne.

De kunne også sikre de andre indgange og vinduerne efter behov, men de ville de gerne kigge på, inden de kunne tage stilling til. Det sagt kunne de sagtens give et forsigtigt estimat på både pris og arbejdstimer ud fra min beskrivelse. Og de ville medbringe lidt af det hele, så de ikke skulle komme igen. Helt perfekt.

Som lovet. De kom til tiden, de fik ordnet hoveddøren, og derefter tog vi en tur rundt i huset. Her sikrede de alt det, der var nødvendigt, men var ærlige om, at det ikke var alt, der skulle sikres eller udskiftes. Perfekt service og slet ikke så dyrt, som jeg havde frygtet. Skal jeg selv have udført noget, så ved jeg godt, hvem jeg vælger til jobbet.