Jeg har altid været fascineret af den biodiversitet, der findes i regnskovene verden over. Men regnskovene er et af de områder, der lider mest under os mennesker. Det er de eksotiske træer, der bliver til møbler, der kan pryde på terrasserne rundt omkring, det er dyr, der havner enten i fangeskab eller som trofæer, hos jægere, og det er en helt forrykt måde at behandle vores klode på. Derfor har jeg købt en bid af regnskoven. Her er alt og alle sikre, for det er min skovdel, og her hersker naturens orden, som den skal.

En mulighed for alle

Det er noget af det lettest, du kan gøre for at hjælpe. At købe et stykke regnskov er nemlig blot at komme ind på hjemmesiden og betale. Ved at gøre det gennem denne hjemmeside er du samtidig sikker på, at du støtter reelt. Deres arbejde med at redde de smukke skovområder, sikre planter og dyr og samtidig sikre lokalbefolkningerne rundt omkring er uden fortilfælde, og jeg støtter dem med glæde. Jeg spreder også gerne budskabet, for det skal være nemt at hjælpe, og det skal ud, at selv lidt har betydning.

Alle kan nemlig være med her; alle kan gøre en forskel. Det er lige, som det skal være. Og så kan du følge med i deres arbejde og vide, du har været en del af det. For her er langt til regnskoven, men gennem denne organisation kommer den tæt på, og den forskel, de gør, kan du se og mærke.

Jeg har for eksempel certifikater på de områder, jeg har sikret. Det er detaljer som det, der gør, at mit arbejde med at støtte ikke stopper. Bare det at få noget fysisk, der viser, at der sker noget med dine penge, det betyder noget. Det er som at handle med aktier, men bare bedre for sjælen.