Selvom de fleste kvinder godt kan lide at få smykker og blomster, så betyder det noget for mig, at det er lidt mere. Det skal være noget, der er virkelig smukt og lækkert, for hun skal have lyst til at bruge det, gå med det hver dag, og så gør det heller ikke noget, hvis hun praler med, at hun har fået det af mig.

Jeg syntes, hun skulle have et ur denne gang

Som de fleste andre, så kan min kæreste kun bruge ét par øreringe ad gangen og en halskæde. Derfor varierer jeg gerne det, jeg giver hende, så form, farve med mere passer til det andet. Det bliver til små sæt, der kan sættes sammen, men jeg ville gerne give hende noget helt anderledes, som i noget, hun ikke ville forvente.

Derfor havde jeg besluttet, at hun denne gang skulle have et ur. Det skulle være feminint og som et smykke, og så skulle det være i en kvalitet, der ikke kunne sættes en finger på. Det skal passe til alt andet, jeg giver hende.

Ret hurtigt fandt jeg ud af, at det ur, jeg gerne ville give hende, det skulle være et Festina ur. En fantastisk kombination af kvalitet og design, som ville passe til hendes stil.

Et smukt og meget feminint ur

Selvom hun allerede har et ur, så skader det på ingen måde med et til. Det, hun har, er klassisk og sølvfarvet, så jeg var ikke i tvivl om, at det, jeg ville give hende, skulle være guldfarvet.

Jeg fandt et på nettet, som havde det hele. En fin og guldfarvet mesh-lænke, en urkasse og urskive, der ikke var for stor, og en meget smuk og mønstret urskive, der lige ville være hende. Med en lynhurtig leveringstid ville gaven til hende være hjemme længe inden, hun skulle have den. Mere kan jeg ikke bede om.