Ingen kan holde øje hele tiden. Det er simpelthen umuligt. Men jeg ville ønske, jeg kunne. Vi har haft forsøg på indbrud. Noget fik dem til at give op, men jeg ved ikke hvad. Det sagt, så har det skræmt børnene rigtig meget. Hvilket jeg godt kan forstå. For det var ikke en rar oplevelse. Og nu tror de, at indbrudstyvene kommer igen. Jeg kan ikke love dem med sikkerhed, at det ikke sker. Jeg ville ønske, jeg kunne. Derfor har jeg fundet det næstbedste, nemlig sikkerhed i form af kameraer, der skal sidde rundt om huset. Med kameraer er der ikke mange, der har lyst til at komme uden en invitation.

Jeg sætter dem selv op

Udover en ny terrassedør, skulle vi finde pengene til overvågning også. Noget, der ville gøre økonomien stram, for den slags er ikke billigt. Hverken dør eller kameraer. Derfor er jeg vild med ideen om at spare penge, og det kan jeg gøre ved at sætte alt overvågningsudstyret op selv. Jeg har nemlig købt kameraer i den bedste kvalitet, og grunden til, at det er så billigt, er, at jeg selv monterer det hele.

Det virker simpelt, og da jeg er tåleligt fiks på fingrene, så skal jeg nemt få klaret den opgave. Jeg er helt sikker på, at døren bliver værre at klare selv. Men nu kommer der videoovervågning op, og børnene kan lide idéen, der gør dem meget mere trygge.

Lav pris og god kvalitet

Det hele blev leveret på rekordtid, og kvaliteten er helt i top. Hvorfor betale for at få det sat op og dermed også arbejdsløn med mere, når det kan klares nemt og billigt? Jeg kan i hvert fald ikke se en grund til det, og jeg kan kun anbefale denne løsning, for alle dem der gerne vil have sikkerhed i deres hverdag.