Gode tips til at vælge det rette ur

Uret er muligvis det tilbehør til vores stile, som er absolut mest personligt og udtryksfuldt. Der findes ure til enhver anledning, uanset om det er arbejde, sport, ferie eller fest. Netop derfor er der også rigtig mange overvejelser at gøre sig, når man skal ud og have sig et ur. Hvilken anledning skal uret passe til? Og hvilket stil har jeg, som gør, at dette ur vil passe godt til mig? Det kan være svært at finde ud af – især fordi udvalget af ure er så enormt stort, som det nu engang er. Derfor er det heldigt, at du her har fundet en lille mini-guide til, hvad du skal kigge efter, hvis du vil have et flot ur, som passer til dig.

 

Uret skal være personligt

Som sagt, så er noget af det helt særlige ved armbåndsure, at de kan være yderst personlige, hvilket betyder, at det kan være med til at udtrykke, hvem du er. Er du eksempelvis en ganske sporty type, så kan du sagtens have et smart og sporty ur på, selvom du har skjorte på. Det handler alt sammen om at udtrykke, hvem du er – for bærer du uret med selvtillid, så kan det ses. Tænk derfor mere over, om du synes det passer godt til dig, fremfor om andre synes, at det passer til din stil.  

 

Er du en ”let” personlighed, som er glad, frisk og åben, så passer en frisk og enkelt ur sandsynligvis bedre til dig, end et større og mere maskulint ur gør. Er du derimod mand med stor M, så skal du naturligvis have et lækkert, maskulint ur, som folk lægger mærke til.

 

Uret sætter prikken over i’et

En anden ting, som uret kan gøre, er at sætte prikken over i’et. Det er ikke altid, at man behøves have sit fineste ur på, imens man er på arbejde – ligeledes, så skal man naturligvis have sit fineste ur på, når man har et stort møde, eller når man skal til fest eller en anden anledning. For det er dét, som det rette ur kan gøre for dig. Det kan sætte stemningen – er det hverdag, eller er det fest?

 

Er du på udkig efter et nyt ur, eller har du bare behov for at mætte din trang til at shoppe lidt rundt på nettet og kigge, så kan du besøge denne blog for designerure, hvor du med garanti kan finde inspiration til hvordan man finder sit næste ur – og inspiration til præcist hvilket ur, det muligvis kunne være.