At skulle klæde sig på til den store fest kan hurtigt blive en udfordring for kvinden, da der er mange flere ting at være opmærksom på. Manden er altid ”home safe” med den trofaste uniform – jakkesættet – samt et par sorte laksko. Sådan er det dog ikke for kvinder, og er du selv kvinde, ved du, at der er mange forskellige kjoler at vælge imellem, men ligeledes skal dine smykker og dine sko helst matche med den kjole, du i sidste ende får hevet frem fra skabet. I denne artikel er der fokus på skoen, som ofte er et af de sværeste, men naturligvis også vigtigste områder, når det kommer til dit endelige outfit.

 

Du skal bruge skoene hele aftenen

Mange kvinder begår den simple fejl, at de klemmer sig ned i et par ukomfortable sko, og det betyder, at de sidst på aftenen skal have deres sko af, og gør de ikke det, ender de med at beklage sig, så alle er klar over deres dårlige dømmekraft i forhold til sko. Det er selvfølgelig også lettere sagt end gjort at finde nogle komfortable sko, specielt når de helst skal være lidt høje og med en god hæl. Dog er det muligt, og retter du blikket mod Tamaris sko, er du helt sikkert godt på vej. Disse sko er naturligvis lavet med fokus på et smart design, men ligeledes er komforten i top, så du ikke render rundt med ømme fødder fra første minut af til den festlige aften. Mangler du et sted at finde Tamaris sko, kan du kigge forbi tondersko.dk.

 

De mørke farver er et sikkert valg

At skulle kombinere sine sko med tøjet er aldrig en let omgang, men hvis du holder dig til mørke sko såsom sorte og mørkeblå, er du på sikker kurs. Det er nemlig det sikre valg, og du går derfor ikke galt i byen med denne taktik. Er du dog mere udfordrende, kan du kaste dig over pangfarverne, men det kræver ligeledes, at dit tøj kan følge med på niveauet, hvilket du skal være meget opmærksom på.

 

Er den store fest lige om hjørnet, så brug lidt ekstra tid på at vælge de rette sko.