At bo i udlandet er for mange en eksotisk og spændende tanke, og jeg er bestemt også glad for det. Problemet er bare, at det gør mine venner og min familie ikke, så ferierne bliver brugt på at rejse til Danmark for at besøge dem alle sammen, ligesom de tit kommer og besøger mig. Det gør os alle meget afhængige af at flyve, for det er reelt den eneste mulighed, vi har.

Når flyet så er forsinket

Det værste er så bare, når flyet er forsinket. Det er tid, der går fra ferien, eller tid, hvor vi skal være hjemme igen. Arbejde og fornøjelser venter ikke på en, bare fordi du sidder og venter i en lufthavn.

Heldigvis har vi alle fundet ud af, at vi kan få hjælp fra et firma i forbindelse med erstatning ved flyforsinkelse. Det er desværre noget, der har være aktuelt for flere af os, og det er en løsning, vi alle er rigtig glade for eksisterer.

Nu er det blevet en hel norm for os at bruge dette firma, hvis der er en forsinkelse. De er både hurtige og effektive, og deres service har aldrig fejlet. Deres gebyr er også lavt, og de penge, vi alle får ud af det, dem kan vi sagtens bruge i hverdagen eller til den næste billet.

Hav det i dine egne bagtanker

Havde vi kendt til denne mulighed noget før, så havde vi fået mere, så jeg kan kun anbefale alle, der skal ud at flyve, at skrive dette bag ørerne. Bliver det aktuelt for dig, så er det utroligt nemt at sætte det hele i gang, og du er virkelig i trygge hænder.

Selvom det selvfølgelig altid er bedst, hvis der ikke er forsinkelser, så er det rart, at der er så professionel hjælp at hente, hvis det endelig er.