Jeg bruger meget af min tid på at sidde hjemme og øve på min guitar, for der er ingen grund til at tage i øvelokalet alene konstant. Men det er svært for vores naboer at finde ro, specielt for dem, som er hjemme om dagen, så jeg ledte efter en løsning, der kunne dæmpe lyden i det rum, hvor jeg sad og øvede, for øve skulle jeg jo, når det er mit arbejde, og det, som giver familien smør på brødet.

At knække den nød

Den eneste løsning, jeg kendte til, var lydisolering, og det ville ikke pynte. Men denne gang var jeg heldig, for min kone kom hjem og fortalte mig om et firma, som lavede akustik billeder, som naturligt dæmpede lyden.

Jeg tog en hurtig tur rundt på firmaets hjemmeside, dagen efter tog jeg en lang snak med deres kundeservice, og derefter var jeg slet ikke i tvivl om, at det billede ville være den perfekte løsning for os.

Det eneste, jeg skulle finde, var de motiver, jeg ville have på billederne, og så var det bare at vente. 

Dygtige folk

Ventetiden var dog noget kortere, end det jeg havde forventet, for de kontaktede mig allerede nogle få arbejdsdage efter og fortalte, at det hele var klar.

Jeg var noget spændt på at se slutproduktet, og det var langt bedre end jeg havde forventet – faktisk var det perfekt. Efterfølgende fandt jeg ud af, at naboerne nu også er glade for, at jeg fik de billeder op.

Prisen var også langt lavere end det, som jeg havde forventet, og specielt til kvaliteten var det langt under det, som jeg havde forventet. Det er fantastisk, at de kan levere til den pris og så samtidig give en fantastisk service. Det er noget, som mange ville kunne lære meget af, for service er for mange en by i Rusland.