Jeg ar en ting med blomster. Jeg tager billeder af dem alle steder, jeg har fyldt min have med dem, og jeg synes bare, det er noget af det smukkeste, naturen har skabt. Jeg har efterhånden rigtig mange billeder af blomster, jeg har taget, men der er dem, jeg synes er helt perfekte. Jeg er ikke den bedste fotograf, men blind høne kan også finde korn. Der er derfor et par stykker, jeg gerne vil have op at hænge i entreen. Et godt sted at blive mødt af et blomsterhav, der kan skabe glæde hos alle. Ikke kun mig.

De skal være helt særlige

Billeder som dem fortjener noget særligt. Mere end bare glas og ramme. De skal på lærred, og jeg har bestilt det gennem https://sumopix.com/da/foto-paa-laerred. Her kan alle billeder komme på lærred og det giver en ny dimension, der gør det så meget mere levende. Jeg er mere end bare tilfreds med resultatet, og det er ikke en gang dyrt at få lavet billeder på denne måde.

Der er rigtig god hjælp at hente, så de kan få en størrelse, der passer til billedets kvalitet, og der er nærmest ikke de mål, der ikke kan laves. Der var fedt at få nogle mål, der ikke er som andre, og som derfor passede perfekt til de vægge, der er i vores entré, og som klæder rummet og billederne.

Også hurtig levering af det hele

Der gik ikke lang tid, før billederne var klar. De blev pakket forsvarligt til afsendelsen, så de kom frem uden en skramme, klar til at blive hængt op. Da de er spændt på en ramme er det i øvrigt et ret nemt arbejde, og der skal ikke mere til end et par skruer, så hænger de snorlige og pynter, som meningen med dem er. Smukt arbejde.