Har du netop lige planlagt telttur med vennerne, men kommer pludselig i tvivl om, hvordan du skal pakke dine ting? Hvilken taske skal du have alle dine ting i? Der er et kæmpe udvalg af tasker, og det kan være svært at finde frem til den rigtige. Det kan også være, at du finder ud af, at du har brug for to. 

 

Vandrerygsæk 

På en telttur vil der typisk gå en del tid med at vandre rundt for at finde det rigtige sted til jeres telt. Det er derfor vigtigt, at du bruger tid på at finde en rygsæk, der er lavet til lange gåture, som samtidig kan opbevare dine ting. Derfor er det en god idé at finde en rygsæk, der passer netop til jeres turen. En vandrerygsæk vil uden tvivl kunne dække dine behov, hvis I har lagt planer om at udforske den smukke natur. 

Bæltetaske

En bæltetaske er utrolig smart at have med på en telttur, da den kan opbevare dine vigtigste ting tæt på dig. Den fylder intet, og du kan derfor altid have den på, uden du føler dig belastet af den. Den er god til den korte tur rundt i skoven, hvor du måske blot har brug for en kniv eller andre mindre ting. Det er muligt at finde bæltetasker i flere forskellige størrelser, så du kan få den helt lille model, som netop er tilegnet til at kunne opbevare dine små vigtige ting, men du kan også få en større model, der eksempelvis kan holde din vanddunk. Ønsker du at læse mere omkring de forskellige bæltetasker, kan du med fordel læse mere på https://xtragrej.dk/.

Drybags

På en telttur kommer du formentligt til at opleve forskellige vejrforhold, og du kan med fordel begynde at forberede dig på, at det formentligt kan regne på turen. Der er ikke noget værre end at åbne rygsækken for at finde ud af, at alt tøjet er drivvådt efter en regnfuld gåtur. Dette kan løses ved, at du investere i en drybag, da den er vandtæt. Den kan derfor med fordel medbringes på en telttur til at opbevare de ting, der helst ikke må komme vand på eller blive fugtige. Dette kan være et kamera, du har taget med for at forevige den gode tur.