Det er umiddelbart noget, der lyder som om, det kommer fra en selvhjælpsbog. Det handler om hjælp, men ikke på den måde. Hjælpen er her at montere overvågningskameraer derhjemme, hvilket er den bedste form for tyverisikring. Ingen skyldig ønsker at blive fanget på video, for et bedre bevis fås der ikke, og derfor ville jeg have kameraer op over det hele.

Den bedste sikkerhed fås billigt

Der er en smule selvhjælp i det alligevel, og det er, at det er så meget billigere, hvis du sætter det hele op selv. Kameraerne kan købes i den bedste kvalitet, men uden montering så fås det nærmest for en slik. En fantastisk kombination for mig, der gerne vil spare, men i hvert fald ikke på kvalitet og udstyr.

Derfor fandt jeg et sted, hvor dette var muligt, og nu har jeg supergod overvågning af hjemmet. Det er en af de bedste beslutninger, jeg har truffet, og jeg føler mig meget mere sikker, både når jeg ikke er hjemme, men også om natten, hvor jeg kan sove trygt.

Der sidder kameraer langs taget hele vejen rundt. Alle døre og vinduer er sikret ned til mindste detalje, og det er ikke muligt at snige sig forbi. Den del sørgede kundeservice for ved at anbefale antal og type af kameraer til lige mit hus og grund.

Sov trygt

Er du også til en god nats søvn, så kan jeg kun anbefale denne løsning. Der havde været mange indbrud i vores område, og jeg må indrømme, at selv den mindste lyd vækkede mig. Nu sover jeg fra det, for jeg ved, at mit hus ikke er på listen. Det kan ikke svare sig at blive opdaget, inden man er kommet i gang med sine planer om et indbrud.

Det samme gælder de perioder, hvor jeg ikke er hjemme. Alt er roligt, og det er sikret fuldstændigt.