Der er ikke noget mere irriterende, end når dit bad pludselig er blevet besværligt, fordi du har ødelagt din bruser. Det skal bare være i orden, for der er ikke noget værre end at vide, at du ikke lige kan smutte ud og tage et bad, som du ville gøre normalt efter træning, eller inden du kaster dig ud i hverdagens strabadser.

Luksus til indkøbspris

Det var netop, hvad der skete for mig, studerende, ikke mange penge at rutte med, og så skulle jeg have et nyt brusersæt. Der er jo ikke meget bruser over det, når du mangler selve bruserdelen.

Jeg vidste hverken ud eller ind, og jeg havde ikke det store budget, men til mit store held så vidste min nabo, at jeg kunne få gode varer til en rigtig god pris hos completvvs.dk og det uden, at jeg skulle ud og jagte det selv og bruge en masse tid på det.

Jeg skyndte mig ind på siden, da jeg kom hjem fra studie og arbejde, og jeg må indrømme, min nabo havde ret, de havde ikke kun nogle få at vælge imellem, nej de havde mange, og de havde også mærkevarer til rigtig gode priser. Men det gjorde nu også, at jeg var lidt mistroisk, for det lød næsten for godt til at være sandt.

Den ægte vare

En hurtig snak med kundeservice og så var jeg klar til at bestille, for de kom med alle de samme garantier, som jeg ville få, hvis jeg købte samme produkt i et byggemarked.

Jeg bestilte en bruser, som let kunne tages ud af holderen og holdes i hånden, en brusertype, som jeg godt kunne lide, og allerede efter nogle få dage så kom den frem. Der var hurtig levering oveni den gode pris. Imponerende.

Jeg kan kun anbefale completvvs.dk. De har gode priser samt hurtig levering, og de leverer kvalitet og god service oveni det hele.