Vi alle skal før eller senere ud på arbejdsmarkedet for at tjene til dagen og vejen, men det er forskelligt hvor meget, at diverse jobs slider på kroppen. Desuden er det også forskelligt, hvordan man skal tage sig ud, alt efter hvilket job man har. Sidst nævnte kan nogle gange være lidt svært at finde ud af, især hvis man er helt ny på et job. Derfor kunne det engang imellem være rart med en lille smule inspiration eller hjælp til dette.

Det skal passe til dit job

Når du skal vælge tøj til dit nye job, er der et par ting, som du skal have i baghovedet. For det første skal du tænke meget over, hvad det er for en type job, at du har. Hvis du har et meget fysisk job som f.eks. murer eller mekaniker, er det nok ikke jakkesættet du skal trække i. En rigtig god ide er at tænke tilbage på jobsamtalen, og på hvordan stedet tog sig ud, og hvilket tøj de andre ansatte havde på. Hvis du kan huske det, er du allerede et skridt i den rigtige retning.

For noget andet er det ofte bedste bare at køre den sikre stil den første dag. Det vil sige et meget neutralt look som et par mørke jeans og en trøje af den ene eller den anden slags. Alternativt kan du altid skrive en mail til din nye chef for at høre, om stillingen kræver en bestemt påklædning.

Vigtigst af alt skal du bare tage det roligt, allerede efter en uge vil du helt automatisk komme til at føle dig mere komfortabel.

Sørg for et par gode sko

Selvom der er styr på arbejdstøjet, er der én ting mere, som der skal være styr på, og det er skoene. Det er helt utrolig vigtigt, at du har dig et par gode sko til arbejdet, og det gælder især, hvis du har et stykke arbejde, der kræver, at du skal stå eller gå meget af tiden. Arbejdsdagen kan hurtigt komme til at virke længere og mere uudholdelig, hvis du har sko på, der ikke er komfortable på den ene eller den anden måde.

Det kan dog være svært at finde et par sko, som man kan holde ud til at gå i hver dag i længere perioder. Tøndersko har heldigvis en række blogs, hvor du kan finde masser af inspiration til blandt andet de perfekte sko til arbejdet. Hvis du har et job, hvor du går og står meget, anbefaler de, at du anskaffer dig et par MBT sko, da de har en helt utrolig høj komfort samtidig med et lækkert design. Læs meget mere på deres blogs og find de sko der passer til netop dit job.