Endelig er det blevet den tid på året, som vi alle har ventet på, og det er selvfølgelig sommer. De fleste danskere elsker sommeren, da det er det eneste tidspunkt på året, hvor der er en potentiel chance for at få lidt varme og sol her i det danske land. Desuden betyder det, at vi ikke længere skal pakke os ind i langbukser og tykke uldtrøjer. Desværre opdager mange af os, at vores sommergarderobe er en lille smule tom, når det er blevet tid til at finde sommertøjet frem. Derfor bliver vi nødt til at gå på jagt efter noget nyt tøj, hvilket kan være lidt af en vildmark. Dette indlæg vil derfor give et par fif til, hvordan du afspejler sommeren i dit outfit.

Bare ben til både mænd og kvinder

Sommeren er som sagt over os, og det betyder helt indiskutabelt, at de lange bukser godt kan blive pakket lidt væk. Det danske sommervejr er dog ret utilregneligt, og langbukserne skal derfor ikke gemmes alt for godt væk. Hovedsageligt gælder det dog om at få de bare ben frem, så de kan suge nogle af solens gode vitaminer til sig. Derudover skal der sættes noget kulør på tøjet. Der kan aldrig komme for mange farver og mønstre på tøjet i sommermånederne, hvilket det bare er med at udnytte, uanset om du er mand eller kvinde. Med masser af farver giver du en eksplicit hyldest til vores skønne danske sommer, som uden tvivl fortjener den, når den viser sig fra sin gavmilde side.

Husk komfortable sko

Selvom det frister at benytte sandaler og klipklapper hele sommeren, vil det ikke være en optimal løsning i det lange løb. Du vil nemlig ødelægge dine fødder ved det, og du risikerer at få et utal af vabler og lignende. Derfor er det vigtigt, at du veksler imellem sandalerne og et par gode og komfortable – muligvis lukkede – sko. Tondersko har en lang række blogs, der tilbyder inspiration til valg af sko til både mænd og kvinder, og du bør derfor besøg en af dem, for at finde de helt rigtige komfortable sko her til sommeren.

Når du vælger sko til sommeren, og det er uanset om det er lukkede sko eller sandaler, skal du forsøge at undgå sort. Det er nemlig om sommeren, at du skal finde farverne frem og også meget gerne det hvide fodtøj. Sort tiltrækker jo netop varme, og det vil derfor med stor sandsynlighed blive ukomfortabelt for dig, at bære et par sorte sko, især hvis de er lukkede. Derfor; vælg farver!