Julen byder på mange traditioner, hvor alting er, som det plejer at være. År for år er de den samme julemad, samme julemusik, samme gaveræs, samme gæster og samme julepynt. For mange er disse traditioner det allerbedste ved julen, men det er ikke alle, der elsker traditionerne lige højt. Faktisk er der nogle, der hellere ønsker at holde en anderledes jul – hvis overhovedet fejre den.

 

Er du blandt den sidste kategori af mennesker, kan du i denne artikel læse mere om, hvordan du afholder en anderledes jul i udlandet.

 

Engelsk julestemning tæt herpå

England er et land, der i den grad må siges at gå op i juletiden. Derfor kan du med fordel rejse til London, Brighton eller Manchester og opleve en jul udover det sædvanlige. Oplev oplyste gader, julepynt i lange baner og fantastiske engelske julemiddage.

 

Besøg Hyde Park og vær i det eventyrlige Winter Wonderland eller tag en spadsertur langs Brightons smukke kyst. For at opleve den fulde engelske jul skal I selvfølgelig vente med at åbne jeres gaver til morgenen den 25. december.

 

 

Tallinn i Estland er en gemt perle  

Ønsker du at rejse et sted hen, som du sikkert ikke har været før, bør du rejse til Tallinn i Estland. Denne by er en gemt perle, der bugner af brostenstoppede gader, farverige tegltage, gamle kirker og barokke arkitektur. Tallinn er ligeledes kendt for sine julemarkeder, der er blandt de bedste i Europa. Så tag familien under armen og kom i julestemning i Tallinns smukke gader.

 

For at gøre plads til de mange juleindkøb ved de skønne julemarkeder skal der selvfølgelig være plads i kufferten. Mangler du en ny eller større kuffert, kan du her se et udvalg af billige kufferter. Med store og billige kufferter vil du være helt klar til at indtage de lune markeder fyldt med shopping og julehygge.